Skip to main content
Please wait...
GPS

GPS

KenwoodKenwood

Kenwood navigatie systemen, uitgerust met Garmin's vooruitstrevende GPS navigatie techniek, wijzen u de weg naar uw bestemming. Dankzij de duidelijke gebruikersinterface krijgt u alle informatie die onderweg nodig hebt op de heldere, haarscherpe kaarten. Ingebouwde TMC en Garmin Smartphone Link bieden belangrijke verkeersinformatie en sturen u om de files en andere problemen heen. Bij onze nieuwe navigatiemodellen krijgt u dit jaar een proefperiode van 2 jaar voor INTRIX verkeersinformatie via uw smartphone.

PioneerPioneer

Pioneer combineert voor de auto navigatie, multimedia en gebruikersgemak in haar navigatiesystemen. Stemherkenning, uitgebreide kaartendatabases, Parrot koppeling met de telefoon en de beleving van multimedia zijn allen op vooruitstrevende wijze doorgevoerd in onze producten. Zien is ervaren. Pioneer auto navigatie kopen doe je gemakkelijk en snel online bij de Pioneer Store. Ook voor inbouw advies kunt u bij Pioneer Store terecht.

ClarionClarion

Clarion is marktleider in de wereld op het gebied van infotainmenttechnologie en intelligente veiligheidssystemen voor voertuigen. Clarion is opgericht in 1940. Het bedrijf houdt zich al 75 jaar bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van premium hifi-audio- en multimedia-elektronica, en navigatieapparatuur en achteruitzichtcamera's voor voertuigen.

AlpineAlpine

Je krijgt een breed scala aan geavanceerde afstem functies, waaronder de mogelijkheid te koppelen met de veelzijdige Alpine TuneIt App met Facebook. Uitstekende geluidskwaliteit aangevuld op zijn brede compatibiliteit, inclusief ingebouwde Bluetooth met Voice Dial-functie en ingebouwde DAB/DAB+.

GarminGarmin

Digital Traffic is Garmin's beste verkeersinformatie oplossing. Digital Traffic is snel en gratis geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van uw toestel. Bovendien heeft Digital Traffic een groot dekkingsgebied, inclusief autowegen, snelwegen en secundaire wegen.

TomTomTomTom

Ontvang real time verkeersinformatie. Zonder extra kosten. En dat gedurende de hele levensduur van uw navigatiesysteem. Weet altijd waar er vertragingen zijn en of er een snellere route beschikbaar is. Installeer en update kaarten van overal ter wereld onder extra kosten, dat gedurende de hele levensduur van uw navigatiesysteem.